Proces

Van idee..

Vaak heeft u als klant al een idee hoe u uw nieuwe tuin moet worden. Soms al heel gedetailleerd, soms alleen in grote lijnen. Biesheuvel groenprojecten wil u vanaf het eerste moment helpen om de juiste keuzes te maken. En zelfs als u totaal niet weet wat u wilt, weten wij u te verrassen met leuke, mooie en creatieve idee├źn.

Naar ontwerp..

Met de door u opgegeven wensen, eisen en het opgegeven budget gaan wij aan de slag om voor u een passend ontwerp te maken. Wij beschikken hiervoor over een 3D teken programma, waarmee we een zeer goede impressie van u nieuwe tuin kunnen geven. Verhoudingen, patronen en ruimte worden al vrij goed zichtbaar. U kunt altijd vrijblijvend een offerte met 3D tekening aanvragen!

Tot realisatie

Zodra we de plannen met elkaar zijn overeen gekomen, kan de daadwerkelijke aanleg van uw tuin beginnen. Omdat wij goede en duidelijke afspraken hebben met toeleveranciers is dit vaak op korte termijn al mogelijk. Op deze manier proberen wij in een kort tijdsbestek uw tuin te realiseren. En dit natuurlijk zonder onze nauwkeurigheid uit het oog te verliezen!

U bevindt zich hier: Home 3D Ontwerp Proces