Hovenier Achthuizen

Hovenier Achthuizen

Biesheuvel Groenprojecten houdt zich als hoveniersbedrijf al jarenlang bezig met het maken van mooie tuinen, ook in de omgeving van Achthuizen en Flakkee. Bent u op zoek naar een hovenier? Misschien kunnen wij iets voor u betekenen. Neem eens contact op via  of bel met +31 (0)6 51410828.

Ons hoveniersbedrijf

Wie zijn wij? Wij zijn een jong en creatief hoveniersbedrijf en staan voor kwaliteit, enthousiasme, snelheid, service en zorgvuldigheid. Onze hoveniers zijn gemotiveerd, houden van aanpakken, en gaan voor kwaliteit! Wij proberen net wat extra te bieden, zoals bijvoorbeeld onze service van 3D visualisatie. Door middel van een 3D ontwerp krijgt u een goed beeld hoe uw tuin er uit gaat zien! Bekijk onze referentieprojecten eens om een beeld te krijgen van wat voor werk wij leveren en wat we zoal kunnen!

Hovenier Achthuizen
Hovenier Achthuizen

Uw tuin in Achthuizen

Heeft u al ideeën over uw nieuwe tuin in Achthuizen? Bij een nieuwe tuin moet er over veel dingen nagedacht worden. Wat voor soort bestrating is mooi of praktisch, welke planten doen het in de tuin goed, is een gazon een optie, en hoe onderhoudsvriendelijk moet de tuin zijn? Als hoveniersbedrijf willen wij u daarom vanaf het eerste moment helpen om de juiste keuzes te maken. Wij verrassen u graag met leuke, mooie en creatieve ideeën. Wij beheersen het hele proces, van ideevorming tot ontwerp en van ontwerp tot realisatie. Ook voorwerk zoals het verwijderen van oude bomen, het afvoeren van grond of het rooien van hagen behoort tot de mogelijkheden. Na oplevering van de tuin kunnen wij ook het jaarlijks onderhoud verzorgen.

Laat ons eens langskomen in Achthuizen!

Wij komen graag eens langs in Achthuizen om te kijken wat de mogelijkheden zijn voor uw tuin. Wij kunnen de kosten voor u inzichtelijk maken zodat u weet wat u kunt verwachten en waar u aan toe bent! U kunt een e-mail sturen naar  of bellen met +31 (0)6 51410828. Uw tuin is onze passie!

Tot ziens bij Biesheuvel Groenprojecten, hovenier in Achthuizen en omgeving!

Hovenier Achthuizen
Hovenier Achthuizen
Hovenier Achthuizen