Hovenier Breda

Hovenier Breda

Zoek u een hoveniersbedrijf in Breda of omgeving? Neem eens contact op met Biesheuvel Groenprojecten uit Strijen. Wij realiseren tuinen in de omgeving van Breda. Als bedrijf uit de Hoeksche Waard zetten wij graag onze kennis en ervaring in om van uw tuin in Breda iets moois te maken! Wilt u een moderne rijtjestuin, of misschien een nostalgische landelijke uitstraling? Mogelijkheden genoeg, wij adviseren u graag. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact op via  of bel met +31 (0)6 51410828.

Onze kwaliteiten

Wij zijn een jong en creatief hoveniersbedrijf en staan voor kwaliteit, enthousiasme, snelheid, service en zorgvuldigheid. Onze hoveniers zijn gemotiveerd, houden van aanpakken, en gaan voor kwaliteit en service! Een mooie service die we bijvoorbeeld aanbieden is 3D visualisatie. Doormiddel van een 3D ontwerp van uw tuin krijgt u een goed beeld hoe uw tuin er uit gaat zien!

Hovenier Breda
Hovenier Breda

Uw tuin in Rotterdam

Wellicht heeft u als klant al ideeën over uw nieuwe tuin in Breda. Misschien gedetailleerd, of in grote lijnen. Als hoveniersbedrijf willen wij u helpen om de juiste keuzes te maken. Wij hebben ervaring met diverse soorten bestrating, en kunnen u ook uitgebreid adviseren over beplanting. Mocht u zelf geen ideeën hebben, dan weten wij u te verrassen met leuke, mooie en creatieve ideeën. Het hele proces verzorgen wij voor u. Van ideevorming tot ontwerp en van ontwerp tot realisatie. Ook het verwijderen van oude beplanting of bomen hoort erbij. Na de oplevering van de tuin kunnen wij ook het jaarlijks onderhoud verzorgen.

We komen graag bij u langs in Rotterdam

Of u nu een compleet nieuwe landelijke tuin wilt, of een eenvoudige moderne stadstuin, het begint gewoon bij een eerste gesprek. Dat is helemaal niet ingewikkeld. Wanneer u ons belt komen wij gewoon eens bij u langs in Breda om te kijken wat de mogelijkheden zijn voor uw tuin. Uw ideeën en wensen vinden wij belangrijk. Ook wilt u weten wat u kunt verwachten en welke kosten er aan verbonden zijn. Dat maken we graag helder en inzichtelijk voor u!

Kortom, genoeg redenen om eens verder te praten. Wij houden ons aanbevolen. U kunt een e-mail sturen naar  of bellen met +31 (0)6 51410828. Uw tuin is onze passie!

Tot ziens bij Biesheuvel Groenprojecten, ook dé hovenier voor Breda!

Hovenier Breda
Hovenier Breda
Hovenier Breda
Hovenier Breda