• Tuin Overwater Strijen
  • Tuin Hubers Oud-Beijerland
  • Tuin Geerling Oud-Beijerland
  • Tuin Overwater Strijen

Hovenier Dordrecht

Hovenier DordrechtOp zoek naar Hovenier Dordrecht? Welkom bij Biesheuvel Groenprojecten, hovenier Dordrecht en omstreken. Wij zijn als hoveniersbedrijf uit Strijen ook actief in Dordrecht en omgeving. Uiteraard zijn wij niet de enige hovenier, maar in alle bescheidenheid durven wij wel te stellen dat wij onderscheidend zijn als Biesheuvel Groenprojecten. Onze hoveniers staan voor kwaliteit, enthousiasme, snelheid, service en zorgvuldigheid!

Het is zeker de moeite waard om ons eens uit te nodigen om vrijblijvend uw tuin in Dordrecht te bekijken en u te adviseren. Een mooie tuin begint met een goed idee, daar zijn wij als hoveniersbedrijf van overtuigd. Ook is het belangrijk de juiste materialen en planten toe te passen, passend bij het concept. Door onze kennis op het gebied van bomen en planten kunnen wij u deskundig advies geven. De afgelopen jaren hebben wij als hovenier in Dordrecht en omgeving veel tuinen gerealiseerd waar we trots op zijn. Ook na het aanleggen van uw tuin staan wij graag voor u klaar, voor snoeiwerk, onderhoud of het winterklaar maken van uw tuin!

Vakkundigheid staat bij onze hoveniers voorop, en ook zijn wij altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden. Tegenwoordig kunt u bij ons daarom ook uw tuin in 3D laten ontwerpen! Een meerwaarde voor de beleving van het ontwerp en effectief voor de besluitvorming.

Bekijk onze referentietuinen in de omgeving van Dordrecht eens op onze website of neem contact met ons op. U kunt een e-mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bellen met +31 (0)6 51410828. Uw tuin is onze passie!

Tot ziens bij Biesheuvel Groenprojecten, ook voor Dordrecht de hovenier.

Tot ziens bij Biesheuvel Groenprojecten, ook voor Dordrecht de hovenier!

NEEM CONTACT MET ONS OP

U bevindt zich hier: Home Hovenier Dordrecht