• Tuin Overwater Strijen
  • Tuin Hubers Oud-Beijerland
  • Tuin Geerling Oud-Beijerland
  • Tuin Overwater Strijen

Hovenier Nieuwendijk

Hovenier Nieuwendijk

Hovenier Nieuwendijk, dat is wat u zoekt! Een degelijk hoveniersbedrijf in de Hoeksche Waard. Informeer eens bij Biesheuvel Groenprojecten uit Strijen. Al jarenlang houden wij ons met veel plezier bezig met het maken van mooie tuinen in de omgeving van Nieuwendijk en de gehele Hoeksche Waard. Als u een hovenier zoekt voor uw tuin, dan kunnen wij wellicht iets voor u betekenen. Neem eens contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel met +31 (0)6 51410828.

Ons hoveniersbedrijf

Wie zijn wij? Wij zijn een jong en creatief hoveniersbedrijf en staan voor kwaliteit, enthousiasme, snelheid, service en zorgvuldigheid. Onze hoveniers zijn gemotiveerd, houden van aanpakken, en gaan voor kwaliteit! Wij proberen net wat extra te bieden, zoals bijvoorbeeld onze service van 3D visualisatie. Door middel van een 3D ontwerp krijgt u een goed beeld hoe uw tuin er uit gaat zien! Bekijk onze referentieprojecten eens om een beeld te krijgen van wat voor werk wij leveren en wat we zoal kunnen!

Neem contact met ons OP OF BEL 06 51410828

Uw tuin in Nieuwendijk

Wellicht heeft u als klant al wat ideeën over uw nieuwe tuin in Nieuwendijk, in grote lijnen of gedetailleerd. Er zijn veel keuzes te maken. Wat voor soort bestrating is mooi of praktisch, welke planten doen het in de tuin goed, is een gazon een optie, en hoe onderhoudsvriendelijk moet de tuin zijn? Als hoveniersbedrijf willen wij u vanaf het eerste moment helpen om de juiste keuzes te maken. Wij verrassen u graag met leuke, mooie en creatieve ideeën. Het hele proces beheersen wij, van ideevorming tot ontwerp en van ontwerp tot realisatie. Ook voorwerk zoals het verwijderen van oude bomen, het afvoeren van grond of het rooien van hagen behoort tot de mogelijkheden. Na oplevering van de tuin kunnen wij ook het jaarlijks onderhoud verzorgen. Bekijk eens voorbeelden van projecten die wij gerealiseerd hebben in de omgeving van Nieuwendijk.

We komen graag bij u langs in Nieuwendijk

Wat voor tuin u ook wilt en wat uw plannen ook zijn, het begint met een eerste gesprek. Wanneer u ons belt komen wij bij u langs in Nieuwendijk om te kijken wat de mogelijkheden zijn voor uw tuin. Uw ideeën en wensen vinden wij belangrijk en nemen wij mee. Wij maken ook de kosten voor u inzichtelijk zodat u weet wat u kunt verwachten en waar u aan toe bent!

Kortom, genoeg redenen om eens verder te praten. Wij houden ons aanbevolen en beantwoorden uw vragen graag. U kunt een e-mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bellen met +31 (0)6 51410828. Uw tuin is onze passie!

Tot ziens bij Biesheuvel Groenprojecten, hovenier in Nieuwendijk en de gehele Hoeksche Waard!

Neem contact met ons op

U bevindt zich hier: Home Hovenier Nieuwendijk