Hovenier Piershil

Hovenier Piershil

Zoek u hovenier Piershil? Informeer eens bij Biesheuvel Groenprojecten uit Strijen. Wij hebben onze klantenkring in Piershil en omgeving. Als bedrijf uit de Hoeksche Waard zetten wij graag onze kennis en ervaring in om van uw tuin in Piershil iets moois te maken! Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact op via  of bel met +31 (0)6 51410828.

Ons hoveniersbedrijf

Wij zijn een jong en creatief hoveniersbedrijf en staan voor kwaliteit, enthousiasme, snelheid, service en zorgvuldigheid. Onze hoveniers zijn gemotiveerd, houden van aanpakken, en gaan voor kwaliteit! Wij proberen net wat extra te bieden, zoals bijvoorbeeld onze service van 3D visualisatie. Door middel van een 3D ontwerp krijgt u een goed beeld hoe uw tuin er uit gaat zien!

Hovenier Piershil
Hovenier Piershil

Uw tuin in Piershil

Wellicht heeft u als klant al veel ideeën over uw nieuwe tuin in Piershil. Misschien gedetailleerd, of in grote lijnen. Als hoveniersbedrijf willen wij u vanaf het eerste moment helpen om de juiste keuzes te maken, of het nu gaat om de bestrating, het soort planten of het onderhoud. Wij verrassen u graag met leuke, mooie en creatieve ideeën. Het hele proces verzorgen wij voor u. Van ideevorming tot ontwerp en van ontwerp tot realisatie. Ook het verwijderen van oude bomen of het rooien van hagen behoort uiteraard tot de mogelijkheden. Na oplevering van de tuin kunnen wij ook het jaarlijks onderhoud verzorgen.

We komen graag bij u langs in Piershil

Of u nu een compleet nieuwe landelijke tuin wilt, of een eenvoudige moderne stadstuin, het begint gewoon bij een eerste gesprek. Wanneer u ons belt komen wij bij u langs in Piershil om te kijken wat de mogelijkheden zijn voor uw tuin. Uw ideeën en wensen vinden wij belangrijk. Wij maken ook de kosten voor u inzichtelijk zodat u weet wat u kunt verwachten en waar u aan toe bent! Wij hechten aan heldere communicatie. Kortom, genoeg redenen om eens verder te praten. Wij houden ons aanbevolen en beantwoorden uw vragen graag. U kunt een e-mail sturen naar  of bellen met +31 (0)6 51410828. Uw tuin is onze passie!

Tot ziens bij Biesheuvel Groenprojecten, hovenier in Piershil en omstreken!

Hovenier Piershil
Hovenier Piershil
Hovenier Piershil