Hovenier Strijen

Hovenier Strijen
Hovenier Strijen
Hovenier Strijen

Hovenier Strijen

Op zoek naar een Hovenier in Strijen?

Biesheuvel Groenprojecten is werkzaam in Strijen en omstreken. Wij hebben als hovenier de afgelopen jaren heel wat mooie tuinen in Strijen opgeleverd. Graag zetten wij onze vakkundigheid ook in om uw tuin in Strijen de uitstraling te geven die u graag wilt. Voor tuinontwerp- en aanleg zijn wij het juiste adres.

Biesheuvel groenprojecten is een multifunctioneel hoveniersbedrijf en helpt u graag vanaf de ontwerpfase tot aan de aanleg en realisatie van uw tuin of project. Kortom, de complete en veelzijdige hovenier die voor u klaar staat!

Misschien wilt u een moderne rijtjestuin in een nieuwbouwwijk van Strijen of juist een landelijke of klassieke tuin. Wij hebben als hovenier alle ervaring om u op vakkundige wijze van dienst te kunnen zijn.

Bij Biesheuvel Groenprojecten regelen we alles voor u, van beschoeiing tot overkapping en van grondwerkzaamheden tot het afplanten van de borders. We gaan mee met de nieuwste trends en willen u graag hiervan op de hoogte brengen. Graag creëren we een prachtige tuin voor u waar u optimaal van kunt genieten.

Bekijkt u onze referentieprojecten en neem vrijblijvend contact op om uw tuinwensen met ons te bespreken.

Biesheuvel Groenprojecten

Wij werken in de regio Zuid-Holland, Zeeland en Noord-Brabant. Voor uw tuinontwerp in Strijen denken we graag met u mee.

Onze hoveniers staan voor vakkundigheid, klantvriendelijkheid, enthousiasme, snelheid en een nette service. Sinds kort ontwerpen wij onze tuinen in 3D. Zo kunt u van tevoren een kijkje nemen in uw nieuwe tuin!

Uw tuin is onze passie!

Biesheuvel Team Hoveniers
Hovenier Strijen