Hovenier Strijensas

Hovenier Strijensas

Zoek u een hovenier in Strijensas? Dan is het de moeite waard eens bij Biesheuvel Groenprojecten langs te gaan. Wij kunnen met trots zeggen dat we in de afgelopen jaren vele mooie tuinen hebben gerealiseerd in Strijensas en omgeving. Als bedrijf uit Strijen hebben we ervaring in allerlei soorten tuinen en we zetten graag onze kennis en ervaring in om van uw tuin in Strijensas iets bijzonders te maken!

Onze kwaliteiten

Als hoveniersbedrijf maken wij graag duidelijk waarin wij ons onderscheiden van onze collega’s. Wij zijn een jong en creatief hoveniersbedrijf en staan voor kwaliteit, enthousiasme, snelheid, service en zorgvuldigheid. Ook willen wij onze klanten graag wat extra bieden. Zo kunnen we sinds kort bijvoorbeeld onze tuinen in 3D tekenen en krijgt u een idee hoe uw tuin er ongeveer uit komt te zien!

Tot ziens bij Biesheuvel Groenprojecten, dé hovenier voor Strijensas!

Hovenier Strijensas
Hovenier Strijensas

Hoe werkt het?

Wellicht heeft u als klant al de nodige ideeën over uw nieuwe tuin in Strijensas. Misschien gedetailleerd, of in grote lijnen. Als hoveniersbedrijf willen wij u vanaf het eerste moment helpen om de juiste keuzes te maken. En zelfs als u totaal niet weet wat u wilt, weten wij u te verrassen met leuke, mooie en creatieve ideeën. Van ideevorming tot ontwerp, van ontwerp tot realisatie, en zelfs daarna staan wij voor u klaar. Want ook het onderhoud van een tuin is namelijk belangrijk.

We komen graag bij u langs in Strijensas

Of u nu een compleet nieuwe landelijke tuin wilt, of een eenvoudige moderne stadstuin, het begint gewoon bij een eerste gesprek. Dat is helemaal niet ingewikkeld. Wanneer u ons belt komen wij gewoon eens vrijblijvend bij u langs in Strijensas en kijken wat de mogelijkheden zijn voor uw tuin. U kunt uw ideeën en wensen kenbaar maken zodat wij daar rekening mee kunnen houden! Natuurlijk wilt u weten wat u kunt verwachten en welke kosten er aan verbonden zijn. Dat maken we graag helder en inzichtelijk voor u!

Kortom, genoeg redenen om eens verder te praten. Wij houden ons aanbevolen. U kunt een e-mail sturen naar of bellen met +31 (0)6 51410828. Uw tuin is onze passie!

Tot ziens bij Biesheuvel Groenprojecten, dé hovenier voor Strijensas!

Hovenier Strijensas
Hovenier Strijensas
Hovenier Strijensas