biesheuvel-personeel

Over ons

Biesheuvel groenprojecten is een jong, creatief hoveniersbedrijf. Uw tuin is onze passie! En dat merkt u in alles. Wij staan voor kwaliteit, enthousiasme, snelheid, service en zorgvuldigheid. Wij doen graag iets extras voor u. U als klant staat centraal!

Wat hebben wij te bieden?

 • Advies
  Al is het maar één vraag, ook hiervoor kunt u bij ons terecht!
 • Ontwerp
  Laat uw tuin ontwerpen en uittekenen in 3D. U krijgt een beter beeld van de ruimte in uw tuin en de invulling van uw tuin.
 • Aanleg
  Laat het aan de professional over. Wij beschikken over de juiste gereedschappen en kennis en nemen de aanleg van uw tuin voor onze rekening. Meehelpen of voorbereidend werk doen? In overleg is alles mogelijk!
 • Onderhoud
  Ook na aanleg van uw nieuwe tuin zorgen wij ervoor dat u hier geen omkijken naar heeft. Geen nieuwe tuin? Ook dan bent u van harte welkom! Wij kunnen indien u dat wenst een onderhoudscontract voor u opstellen. 2 of 4 keer per jaar langs komen, maandelijks of zelfs wekelijks? U geeft aan wat u wilt!
 • Materialen
  Zand, grind, natuursteen en betonsteen, klinkers, (hard)hout, schuttingdelen en verlichting. U kunt zo goed als alles via ons bestellen, tegen scherpe prijzen!
 • Beplanting
  Beplanting maakt uw tuin écht af. Wij werken samen met leveranciers van exclusieve planten en bomen en zorgen ervoor dat er een echte eyecatcher bij u in de tuin komt!

Werkgebied

Wij komen uit Strijen, maar hebben onze klanten van Rotterdam tot Roosendaal en van Rockanje tot Dordrecht.

U bevindt zich hier: Home Over ons