Uncategorised

Projecten

Biesheuvel Groenprojecten heeft diverse tuinen gerealiseerd, die de moeite van het bekijken waard zijn. Ook zorgen wij graag voor mooie en exclusieve beplanting, die helemaal aansluit bij uw tuin en wensen. Bekijk diverse foto's van Biesheuvel Groenprojecten uit Strijen:
- Tuinen
- Aanleg
- Beplanting

Tuinontwerp, tuinaanleg en onderhoud

Biesheuvel Groenprojecten is een hoveniersbedrijf met passie voor haar vak. Dit kunt u zien aan de kwaliteit van het ontwerp, de aanleg en het onderhoud van ons bedrijf. Het is de bedoeling dat u tot rust komt en geniet in de tuin. Nodig ons daarom vrijblijvend uit en laat u verrassen door de mogelijkheden!

Bekijk onze referentieprojecten eens, om ideeën op te doen en te zien wat voor moois u van Biesheuvel Groenprojecten kunt verwachten!


Tuinontwerp en offerte

Het eerste stadium van uw nieuwe tuin! Biesheuvel Groenprojecten werkt samen met een zeer creatieve tuinarchitect, die keer op keer de mooiste tuinen ontwerpt. Hierin worden uw wensen, eisen en het te besteden budget meegenomen. U kunt ons vrijblijvend een offerte laten maken voor een tuinontwerp!

Sinds kort kunnen wij onze tuinen ook in 3D tekenen! Zo kunt u zien hoe uw tuin er ongeveer uit komt te zien. Op een 3D impressie is goed te zien hoe bijvoorbeeld tuin en terras zich verhouden tot de woning, en hoe het tegelpatroon er uit ziet. U kunt ruimtelijk al enigszins uw nieuwe tuin ervaren. Bekijk hieronder enkele voorbeeldprojecten en vraag eens vrijblijvend naar de mogelijkheden voor uw tuin.

Het Proces

Van idee..

Vaak heeft u als klant al een idee hoe u uw nieuwe tuin moet worden. Soms al heel gedetailleerd, soms alleen in grote lijnen. Biesheuvel groenprojecten wil u vanaf het eerste moment helpen om de juiste keuzes te maken. En zelfs als u totaal niet weet wat u wilt, weten wij u te verrassen met leuke, mooie en creatieve ideeën.

Naar ontwerp..

Met de door u opgegeven wensen, eisen en het opgegeven budget gaan wij aan de slag om voor u een passend ontwerp te maken. Wij beschikken hiervoor over een 3D teken programma, waarmee we een zeer goede impressie van u nieuwe tuin kunnen geven. Verhoudingen, patronen en ruimte worden al vrij goed zichtbaar. U kunt altijd vrijblijvend een offerte met 3D tekening aanvragen!

Tot realisatie

Zodra we de plannen met elkaar zijn overeen gekomen, kan de daadwerkelijke aanleg van uw tuin beginnen. Omdat wij goede en duidelijke afspraken hebben met toeleveranciers is dit vaak op korte termijn al mogelijk. Op deze manier proberen wij in een kort tijdsbestek uw tuin te realiseren. En dit natuurlijk zonder onze nauwkeurigheid uit het oog te verliezen!

Meer artikelen...

U bevindt zich hier: Home Aanleg Uncategorised